Vloercoating? schilder-Arnhem.nl

Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor?
schilder-Arnhem.nl regelt het voor u. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. kijkt u bij onze diensten voor het complete aanbod aan werkzaamheden voor u. Voor schilderwerk Impregneren Hydrofoberen en afwerking stukadoren, behangen,glasweefsel glasvezel behangen, spack spuiten, latex spuiten is een greep uit onze diensten. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen waarmee wij regelmatig mooie overeenkomsten sluiten met onze opdrachtgevers.

Een vloer coaten of oppervlaktebehandeling toepassen. Coating op verschillende producten gestreken worden. Coating is uit het Engels ontleend en wordt binnen de materiaalkunde nog wel vervangen door zijn Nederlandse varianten, maar als begrip in de coatingindustrie. Het woord Coating is niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Vloer coaten kan als coating worden aangebracht op metaal, hout, glas, kunststof, papier, beton, gesteenten enzovoort.

Een coating bestaat uit de volgende onderdelen: Pigment, Oplosmiddel, Bindmiddel.

Aan het vloer coaten worden steeds meer eisen gesteld. Met name het esthetische aspect staat in de belangstelling. De coating vloer moet uiteraard mooi blijven en een mooi karakter hebben. Schilder Arnhem gaat aan deze ontwikkeling niet voorbij. De ontwerpen worden stuk voor stuk gemaakt door beeldend kunstenaars en uitgevoerd met kunstharsvloer producten.

Een Rocapox EP Vloer coating kunt u in de woningbouw prima toepassen. het is redelijk eenvoudig een coating vloer aanbrengen. Er zijn verschillende producten met een oplosmiddelhoudende epoxyhars voor de coating vloer. Het is toepasbaar op stalen en cementgebonden ondergronden zoals vloeren, balkons, galerijen en trappen. Het product bezit een goede resistentie tegen verdunde zuren, logen, oliën, vetten, zouten en bepaalde oplosmiddelen. Voor het verkrijgen van een duurzaam resultaat bij het aanbrengen van een vloer coaten dient veel aandacht besteed te worden aan de ondergrond en de applicatie. Vraag daarom in de voorkomende gevallen altijd vooraf vrijblijvend advies. Oude vloeren moet absoluut vrij zijn van stof, oliën, vetten, vocht, chemicaliën, oude losse laklagen etc. Vooraf u de vloer gaat Coaten.

Voor kleine en grote projecten staan wij voor u klaar.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat