Welkom bij Schildersbedrijf Schilder Arnhem Vve plan projecten

Schildersbedrijf Schilder- Arnhem Vve plan projecten. 

Schildersbedrijf Schilder – Arnhem in samenwerking met Klusbedrijf-Meijer realiseert het Vve–plan voor de beste aanpak. 

Schildersbedrijf Schilder – Arnhem en Sikkens pakken met het Vve-plan het onderhoud gestructureerd aan. In de tweede helft van 2008 starte Schilder-Arnhem het groot onderhoud project aan het appartementen complex op de Boulevard Heuvelink 1 in het centrum van Arnhem.

Waarom het vve plan !

• Veel VvE's hebben moeite het onderhoud gestructureerd aan te pakken
• Door middel van wetgeving wil de overheid adequaat onderhoud stimuleren
• VvE's worden verplicht een onderhoudsfonds te vormen
• Het Sikkens VvE Plan help VvE's structuur in de aanpak van onderhoud te brengen

Onderhoudsplan op maat !


Het onderhoudsbedrijf Schilder – Arnhem en Sikkens staan er borg voor dat in elke situatie de optimale prijs/kwaliteit-verhouding geleverd wordt. Een grondige analyse van de staat van onderhoud van het complex en een deskundig kleuradvies vormen de basis voor een meerjarig onderhoudsplan op maat. 

Kosten beheersen !

Door een gedegen visie op onderhoud, meedenken en begeleiding kunnen zelfs op termijn aanzienlijke kostenbesparingen worden gerealiseerd.

Het Sikkens VvE Plan geeft de VvE de zekerheid dat volgens afspraak op het juiste moment het juiste onderhoud plaatsvindt.
 
Achterstallig onderhoud kost extra geld !

Alle bewoners van een appartementencomplex hebben er belang bij dat het onderhoud goed geregeld is. Het onderhoud van buitenschilderwerk is daarbij een belangrijke post in het totaal onderhoudsbudget.

Achterstallig schilderonderhoud leidt niet alleen tot vermindering van wooncomfort maar ook tot hoge reparatiekosten aan geveldelen of zelfs het geheel vervangen van geveldelen. Bovendien: achterstallig onderhoud resulteert ook in vermindering van de marktwaarde en de verkoopbaarheid ervan. 

Goed onderhoud levert meerwaarde op !

De praktijk bewijst dat een meerjarig onderhoudsplan bijdraagt aan een aangename woonomgeving en dat de investering in onderhoud dubbel en dwars wordt terugverdiend.
Dankzij het teamwork van de VvE, Schildersbedrijf Schilder – Arnhem en Sikkens worden een optimale conditie van het onroerend goed en dus een winstgevende toekomst gegarandeerd. 

Bent u geïnteresseerd vraag het Vve-plan aan Contact

 

Misschien zocht u ook:

Airless Airmix Spuiten Nieuw

Binnenschilderwerk

Glasweefsel behang 

Vloer coaten coating

Gratis offerte aanvragen