Welkom bij Schilder Arnhem Verf technisch advies

Schilder Arnhem Verf technisch advies

Als u het interieur een andere uiterlijk wilt geven of de gevel van je woning een andere kleur. 
Dan kan het zijn dat een adviseur u kan adviseren bij het kiezen van de juiste kleuren, technieken en de geschikte schildersmaterialen die u nodig heeft. 

Schilder Arnhem maakt van uw verfprobleem ons verfprobleem. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring  kunnen wij onze klanten bijstaan en adviseren met een kleuradvies en verf technisch advies. 

Een goed technisch advies geven, want achter een bureau is het soms moeilijk om een probleem in te schatten. Hiervoor komen de adviseurs graag met u in contact. Zodat wij de meest optimale oplossing kunnen aanbieden. Bent u van plan om je woning (binnen of buiten) een verfbeurt te geven, maar ziet u er een wat tegen op Maakt u geen zorgen, want met het juiste kleuradvies en verf technisch advies kunnen wij u prima helpen. 

De verfadviseur komt persoonlijk bij u langs voor een kleuradvies en doet een technische inspectie van de ondergrond en noteert waar nodig. Hij geeft u kleuradvies per vertrek, en rekening houdend met alle lichtinval en vaste interieurindeling. 

Verf technisch:

Verf bestaat uit drie delen, een vast gedeelte en twee vloeibare delen. Het vaste deel bestaat meestal uit pigmenten. Het zijn deeltjes die kleur en bescherming geven, maar er ook voor zorgen dat de verf ondoorschijnend is. 

Het eerste vloeibare deel is het bindmiddel (een natuurlijke of synthetische hars) die na droging vast wordt. Het tweede deel is het oplosmiddel (meestal organisch van oorsprong zoals terpentijn, terpentine, maar het kan ook water zijn), dat verdampt. Het doel van het oplosmiddel is om de verf dunner te maken, zodat deze beter kan worden aangebracht.
 

Ga naar Contact formulier voor een vrijblijvende offerte.
 
Misschien zocht u ook:

Airless Airmix Spuiten Nieuw

Stukadoren 

Buitenonderhoud 

Binnenschilderwerk 

Nieuwbouw schilderwerk

Gratis offerte aanvragen