Welkom bij Schilder Arnhem Meubels spuiten lakken

Schilder Arnhem Meubels verven lakken spuiten.

Meubels en met name houten meubels komen veel voor in huishoudens en horeca.
Deze meubels kunnen een prima tweede leven krijgen door ze te schilderen of te spuiten. Meubels spuiten of schilderen gaat niet zomaar. Om een optimale hechting te krijgen tussen verf en het meubelstuk is het belangrijk dat het meubelstuk goed gereinigd is. De onderdelen worden vetvrij gemaakt en vervolgens geschuurd of gestaald om de hechting te vergroten. Tussen het spuiten onderling en het meubelstuk kunnen de volgende hechtingprincipes ontstaat


Meubels met verf schilderen of spuiten is de algemene term voor producten die bedoeld zijn om een voorwerp te beschermen of te verfraaien door het van een pigmenthoudende laag te voorzien. Tevens zijn er mogelijkheden om voorwerpen opvallend te maken door het gebruik van hoogwaardige kleurlakken.


Een verfspuit bestaat uit een hervulbaar vat waarop een spuitdeel is geplaatst welke laatste via een slang met een compressor of met een vat met gecomprimeerde lucht is verbonden. met een al kleine compressor kunt u al leuke meubels spuiten. 


Ook de gewonen spuitbus kunt u hanteren er zijn speciaalzaken die spuitbussen verkopen met net iets meer druk. Deze worden speciaal voor u gevuld met de lak naar keuzen. Voor de normaale spuitbus wordt meestal een spuitbus gebruikt waarbij verf en drijfgas samen in één vat zijn aangebracht. deze zijn relatief goedkoop maar minder geschikt voor meubels spuiten.

U kunt het ook laten doen daarvoor staat Schilder Arnhem u graag terzijde.

Ga naar Contact formulier voor een vrijblijvende offerte.

 
Misschien zocht u ook:

Airless Airmix Spuiten Nieuw

Stukadoren 

Buitenonderhoud 

Binnenschilderwerk 

Nieuwbouw schilderwerk

Gratis offerte aanvragen