Welkom bij Schilder Arnhem Winterschilder

Welkom bij de winterschilder voor Regio Arnhem en Gelderland.
Schilder Arnhem 
10% korting op winterschilderwerk.

In de winter schilderen? Natuurlijk!

De Winterschilder staat van 21 September 2016 tot en met 
17 maart 2017 voor u klaar:


Voor bedrijven, particulieren bedrijven en organisaties is het aantrekkelijk schilderwerk uit te laten voeren in de winter. Door gebruik te maken van de winterschilder en de subsidieregeling zullen de kosten van het schilderwerk voordeliger uitvallen dan wanneer het in de zomer wordt uitgevoerd. 

De winterschilder subsidieregeling is komen te vervallen waren het niet dat Schilder Arnhem voor het toekennen van de winterschilder subsidie zijn eigen aantal regels heeft opgesteld. Winterschilder Schilder Arnhem verzorgt voor u als opdrachtgever de administratieve afhandeling, zodat u direct gebruik kunt maken van deze winterschilder regeling. In de winter geeft de winterschilder één manuur korting per dag op behang sauzen glasweefsel en schilderwerk.

Binnenwerk

Al jaren is het gebruikelijk dat de binnen winterschilder schilderwerkzaamheden gestimuleerd worden door het verstrekken van een Winterschilder wintersubsidie, voor particulieren, bedrijven maar ook non-profit organisaties is deze wintersubsidie leverbaar.

Net als in voorgaande seizoenen verleent het Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud geen aantrekkelijke winterschilder premies voor onderhoud binnen schilderwerk meer. Dit is nu helaas te komen vervallen vandaar dat Winterschilder Schilder Arnhem zelf de korting geeft.

Buitenwerk

Sinds vorig jaar was er nog de premieregeling uitgebreid met een subsidie voor de extra kosten voor afgeschermd buitenwerk.
In tegenstelling tot de premie voor binnenwerk wordt deze premie Dit is nu helaas te komen vervalen vandaar dat de winterschilder Schilder Arnhem zelf de korting geeft.Door gebruikmaking van professionele afschermingmiddelen heeft winterschilder Schilder Arnhem ons zelf de mogelijkheid geboden om vakwerk af te leveren in nazomerse maanden. Dit kan alleen door gebruik te maken van daartoe geschikte materialen die door de bedrijfstak in samenwerking met de verffabrikanten zijn ontwikkeld. 
De winterschilder winterverven hebben een verkorte uithardingtijd, waardoor ramen en deuren zeer snel weer gesloten kunnen worden.

Kleuradvies

BTW voordeel pak nu uw kans op laag BTW.
Is uw woning ouder dan 2 jaar, dan betaald u maar 6% BTW over het winterschilder schilderwerk. Dit scheelt u een behoorlijke op het winterschilder schilderwerk.

 

Misschien zocht u ook:

Airless Airmix Spuiten sausen Nieuw

Stukadoren 

Buitenonderhoud 

Binnenschilderwerk 

Nieuwbouw schilderwerk

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ga naar: Aanvraag formulier

Gratis offerte aanvragen