Welkom bij Schilder Arnhem Vloeren coaten in alle Ral kleuren

Schildersbedrijf Schilder Arnhem in samenwerking met Klusbedrijf-Meijer
coaten en schilderwerk.

Vloeren Coaten één twee of drie componenten.

Een coating bestaat uit de volgende onderdelen: Pigment, Oplosmiddel, Bindmiddel .

Aan het vloer coaten worden steeds meer eisen gesteld. Met name het esthetische aspect staat in de belangstelling. De coating vloer moet uiteraard mooi blijven en een mooi karakter hebben. Schilder Arnhem gaat aan deze ontwikkeling niet voorbij. De ontwerpen worden stuk voor stuk gemaakt door beeldend kunstenaars en uitgevoerd met kunstharsvloer producten.

Een Rocapox EP Vloer coating kunt u in de woningbouw prima toepassen. het is redelijk eenvoudig een coating vloer aanbrengen. Er zijn verschillende producten met een oplosmiddelhoudende epoxyhars voor de coating vloer. Het is toepasbaar op stalen en cementgebonden ondergronden zoals vloeren, balkons, galerijen en trappen.

Het product bezit een goede resistentie tegen verdunde zuren, logen, oliën, vetten, zouten en bepaalde oplosmiddelen ideaal voor bedrijfsvloeren. 
Voor het verkrijgen van een duurzaam resultaat bij het aanbrengen van een vloer coaten dient veel aandacht besteed te worden aan de ondergrond en de applicatie. 
Vraag daarom in de voorkomende gevallen altijd vooraf vrijblijvend advies. Oude vloeren moet absoluut vrij zijn van stof, oliën, vetten, vocht, chemicaliën, oude losse laklagen etc. Vooraf u de vloer gaat Coaten.

Voor kleine en grote projecten staat Schilder Arnhem voor u klaar.

Ga naar Contact formulier voor een vrijblijvende offerte.

 
Misschien zocht u ook:

Airless Airmix Spuiten Nieuw

Stukadoren 

Buitenonderhoud 

Binnenschilderwerk 

Nieuwbouw schilderwerk

Gratis offerte aanvragen