Binnen schilderwerk houtwerk wanden en plafond's Burgermeesterweertstraat 67, 6814 HM Arnhem.

Schildersbedrijf Schilder Arnhem in samenwerking met Klusbedrijf-Meijer
vier seizoenen schilderwerk.
 

Binnen schilderonderhoud en renovatie in periode December 2009
 
De Burgermeester Weertstraat in de
burgemeesterswijk is een geliefde wijk voor 
veel woningbezitters. De ligging nabij het parkSonsbeek en het Centraal Station Arnhem geven de wijk een meerwaarde. In deze wijk zijn tal van ondernemers actief om het onderhoud hoog in het vaandel te houden. 

Bij deze woning zijn kosten nog moeite gespaard om het binnen schilderwerk er uitmuntend uit te laten zien. Zo zijn de twee badkamers en twee toiletten totaal vervangen
en is er een nieuwe hoogrendement HR ketel 
geplaatst. En zijn op de 1e en 2e verdieping nieuwe pakketlaminaat vloeren gelegd. Op de begaande grond is de vloer opnieuw geschuurd en geolied. 

Het houtwerk kozijnen, deuren panelen en trappen zijn totaal van een nieuwe verlaag voorzien. De wanden zijn opnieuw gestukadoord en latex Airmix gespoten.
Er is met meerdere kleuren gewerkt voor zowel houtwerk wanden en plafonds.

Zo zijn de begaande grond het houtwerk
vestibule gang trap en serre behandeld met 
Histor hoogglans 222 Parelmoer. En zijn de wanden Behandeld met Histor 202 Sneeuwbal 0507- R62B. De ornamenten plafonds met Histor 222 Palemoer 040-R64B latex mat.

Op de 1e en 2e verdieping is het houtwerk behandeld met Histor hoogglans 222 Parelmoer en de wanden Histor 223 gips S0603-R80B één wand is behangen met een motiefbehang en één wand behandeld metFlexsa TO5040.

Gezien de kerstdagen en oud en nieuw is er een pauze in gelast en zal deze woning januari 2010 gereed zijn. Een mooi binnen schilder en onderhoud project waar met plezier aan gewerkt is.

Met vriendelijke groet, Het Schilder Arnhem team.

Misschien zocht u ook:

Buitenonderhoud 

Binnenschilderwerk

Airless Airmix Spuiten Nieuw 

Stukadoren

Glasweefselbahang


Ga naar Contact formulier

 

Gratis offerte aanvragen