Binnen schilder project J.P.Heijestraat 34 6836 JM Arnhem

Welkom bij binnenschilderwerk project 3 Schildersbedrijf schilder Arnhem.

Project 3 te Arnhem. Voor binnenschilderwerk maken wij altijd een aanbieding.

Periode Januari 2008

Dit pand heeft een ware metamorfose ondergaan aan de binnenzijde.  
Het trappenhuis begane grond eerste en tweede verdieping zijn wanden plafond deuren met kozijnen opnieuw geschilderd. Deze bovenwoning in de wijk Klarendal Arnhem na gelegen aan uitvalswegen richting centrum en snelweg.

Schilder Arnhem heeft deze woning in opdracht van de klant het binnen schilderwerk trappenhuis mogen verzorgen. In overleg met de bewoners hebben we per verdieping de wanden en plafond voorbewerkt. Nadat het voorwerk is afgerond zijn wanden en plafond met Alphalux SF extra dekkende gladde muurverf voor binnen behandeld. Alphalux SF is een prima muurverf voor afwerking wanden en interieur.

Schilder Arnhem heeft alle deuren met kozijnen gereinigd en machinaal geschuurd.
Aan de deuren is extra aandacht besteed met repareren en vervolgens met Sikkens Rubbol BL Unifill grondverf behandeld in de kleur Ral 9001.

De trapboom met hekken en plinten zijn eveneens gereinigd en geschuurd. Dit is met de hand gedaan omdat de spijlen en plinten te fijn zijn voor machinaal schuurwerk. 
Ook aan trap en hekken is extra aandacht besteed met repareren en vervolgens met Sikkens Rubbol BL Unifill grondverf behandeld in de kleur Ral 9001.

Nadat alles in de grondverf in gezet en nog eens extra met kleefdoekjes stofvrij is gemaakt heeft Schilder Arnhem  het geheel afgelakt met Sikkens Rubbol BL Satura zijdeglans.
De werkplek is zo als altijd schoon opgeleverd aan de klant.
  
Team Schildersbedrijf Schilder Arnhem.

Misschien zocht u ook:

Buitenonderhoud 


Stukadoren 

Verf Kleuren advies

Ga naar aanvraag contact.

Gratis offerte aanvragen