Aanbieding Spack spuiten

Aanbieding: Spack- en sierpleister specialist van Nederland.

Wij bieden spuitpleisters vanaf € 4,50* per m2. Neem voor onze scherpe tarieven contact met ons op
 
Spack spuiten actie weken.
 
Spack spuiten vanaf € 4,50 per m2 inclusief materiaal excl. BTW.
 
Schildersbedrijf Schilder Arnhem is de Spack specialist van Nederland en is op tal van nieuwbouw,renovatie en onderhoud locaties met grote en kleine projecten vertegenwoordigt.
Spack heeft in de loop der jaren een flinke sprong gemaakt wat betreft wanden en plafond afwerking. 
 
Spack spuitpleisters zijn geschikt voor het behangklaar maken van ondergronden en voor het gestructureerd afwerken van wanden en plafonds.
 
Na het afplakken van de woning word er Spack gespoten en daarna afgemest. Als deze droog is dan wordt het gladde Spack oppervlak afgekorreld fijn of grof. Afkorrelen doe je met een draaiende beweging en het moet gelijkmatig worden aangebracht. Het Spack spuiten vereist vakmanschap  laat het dan ook door een vakman uitvoeren.
 
Wij werken alleen met hoogwaardige producten van BRANDER ( Sigma ) 
Wij bieden u de volgende producten;
 
Spackspuiten
 
Kalkhoudende spuitpleisters ( spack ) passen wij op 
zowel wanden en plafonds toe. Het is een praktische
en decoratieve oplossing, voor in huis; Crystal
Voor plaatsen waar duurzaamheid, reinigingsgemak en kleur belangrijk zijn, bieden wij speciale kalkvrije spack; Briljant & Diamant 
 
Brander Crystal Kan ook op kleur gespoten worden, hogere drukvastheid / vullend vermogen, is op kalkbasis en hierdoor iets minder goed afneembaar. 
 

Brander Briljant Kleur- stootvast, afwasbaar, kalkvrij en kan zeer fijn gespoten worden. In alle gewenste kleuren en diverse merken o.a. Hal, Histor en Flexa.

 

 

Brander Diamant Kleurvast, stootvast, afwasbaar en flexibel. Brander Diamant is te vergelijken met zeer fijne spachtelputz. Vanwege de fijnheid van het product is het alleen mogelijk om dit met behulp van een spuit op de wanden aan te brengen. Tevens is het materiaal prima geschikt om beschadigingen mee bij te werken. In alle gewenste kleuren.

 

 
De vakman Spack spuiter zal wand voor wand en plafond met een fijne structuur behandelen zodat deze van een mooie Spack laag is voorzien. 
 
Door het inzetten van gekwalificeerd personeel en het gebruik van alleen top producten maakt het bij ons het verschil uit.
 
BTW voordeel pak nu uw kans op laag BTW.
Is uw woning ouder dan 2 jaar U betaald dan maar 6% BTW over het Spack spuiten. Dit scheelt u 13% op het Spack spuiten. 
 
Wij bieden u dus een top eindproduct met een lage prijs.
 
Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact op nemen via het aanvraagformulier van onze website. Contact

Gratis offerte aanvragen